♦ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΜΟΝΤΑΖ

Το μοντάζ το κάνουμε εμείς ανάλογα με την ποσότητα & τις διαστάσεις του αρχείου σας. Καλό είναι να αφήνουμε 3 χιλιοστά γύρω γύρω από την δουλειά μας έτσι ώστε να αναπνέει το χαρτί και να διευκολύνεται η εκτύπωση.

♦ ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩN;

Η παράδοση γίνεται από την διεύθυνση του τυπογραφείου και η πληρωμή είναι μετρητοίς. Πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό μας στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με αριθμό :

ALPHA ΒΑΝΚ GR 7801 4034 30 0200 2007 578

ΠΕΙΡΑΙΩΣ  GR 05 0171 5550 10 2037 905

Aποστολή σε όλη την Ελλάδα μπορεί να γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας , με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με εταιρεία courier της επιλογής σας η με αντικαταβολή μέσω της εταιρείας Courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Στην Αττική αποστολές γίνονται και με μισθωμένο ΤΑΞΙ η με χρέωση από τον δικό μας οδηγό κατόπιν συνεννόησης.

♦ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ;

Η παράδοση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους:

  • Mέσω της εταιρείας courrier που συνεργάζεστε , έρχεται και παραλαμβάνει στο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει
  • Mέσω της εταιρείας courrier με την οποία συνεργαζόμαστε εμείς με δική σας χρέωση η οποία είναι λίγο πολύ κοινή στις περισσότερες εταιρείες αυτού του είδους.
  • Μέσω του δικού μας υπαλλήλου με κάποια χρέωση είτε αν χρειάζεται αυτοκίνητο είτε μηχανάκι αν το πακέτο είναι μικρό
  • Mε αποστολή σε πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας αν τα πράγματα είναι πολλά και πρόκειται για επαρχιακή πόλη.
  • Mε αποστολή στο ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ του ΚΤΕΛ για οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη.

Για κάθε είδους μεταφορά η το κόστος για τις διάφορες χρεώσεις δεν έχετε παρά να μας ρωτήσετε στο τηλέφωνο μας 210 99 44 471.

♦ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΩ;

Α. Τουλάχιστον 300 dpi θα πρέπει να είναι το αρχείο σας για μέγιστη απόδοση των χρωμάτων
Β. Τα χρώματα πρέπει να είναι CMYK και όχι σε μορφή  RGB.

♦ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ;

Μετά τον συνοπτικό έλεγχο μας σας αποστέλλουμε με email ένα ΚΩΔΙΚΟ ( ENTOΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ) της παραγγελίας σας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σαν ταυτότητα σε οποιαδήποτε αναζήτηση μέχρι την παραλαβή της . Παράλληλα θα σας δώσουμε και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας εκτός και εάν εσείς μας έχετε ήδη καθορίσει.

♦ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΧΕΙΩΝ;

Με την παραλαβή των αρχείων γίνεται από εμάς ένας συνοπτικός  έλεγχος των αρχείων για τυχόν λάθη η παραλείψεις όπως μοντάζ , σημαντικά γραμματικά η συντακτικά λάθη , σταυροί για κοπτικά κλπ . Εάν κάτι είναι σημαντικό και διορθώνεται από εμάς εύκολα τότε προχωράμε  στην εκτέλεση της παραγγελίας σας χωρίς να σας ενοχλήσουμε . Σε αντίθετη περίπτωση σας ενημερώνουμε με email η τηλεφωνικώς εάν είναι
Βιαστική η παραγωγή για όλες τις διορθώσεις που απαιτούνται από σας. Εσείς κάνετε τις διορθώσεις, μας στέλνετε τα καινούργια αρχεία και εμείς κάνουμε εκ νέου έναν καινούργιο έλεγχο και προχωράμε στην παραγωγή.

ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ στις 4χρωμες εκτυπώσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτό που μας έχετε αποστείλει και οφείλεται κυρίως στο αρχείο το οποίο μας αποστέλνετε.  Το CTP μας δίνει πολύ μεγάλη πιστότητα και ανάλυση των χρωμάτων . Οι  έμπειροι τεχνικοί μας τυπώνουν με ζωντάνια το θέμα σας. Η μικρή επιφάνεια εκτύπωσης – 35 Χ  50 – μας βοηθάει να έχουμε μεγάλη ευχέρεια ελέγχου και βελτίωσης οποιουδήποτε σημείου πάνω στο χαρτί. Σπανίως μας δίνουν δοκίμιο αλλά εάν υπάρχει περίπτωση αμφισβήτησης  από πλευράς του πελάτη σας τότε καλό θα ήταν να μας στείλετε ένα δοκίμιο , έστω ψηφιακό το οποίο θα διασφαλίσει όλους μας και εκείνος θα είναι ‘’ δέσμιος ‘’ της υπογραφής του. Προτείνετε το για απόλυτη ασφάλεια.

♦ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Ο Βασικός τρόπος πληρωμής είναι η κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς άλλα και με αντικαταβολή.

♦ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ OUTLINES ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΣΕ PDF ΑΡΧΕΙΑ;

Καταρχήν πρέπει να έχουμε εγκατεστημένο το ACROBAT PROFESSIONAL και όχι το απλό ACROBAT READER.

ΒΗΜΑ 1:
Στο Acrobat 8 Professional επιλέξτε Document -> Watermark -> Add και στο πεδίο Text γράψτε ένα τυχαίο κείμενο (και ένα μόνο γράμμα να γράψετε αρκεί). Από το Size αλλάζετε το μέγεθος του κειμένου και απ’ το Position μετακινήτε το κείμενο έτσι ώστε να “πέσει” σε κάποιο σημείο της σελίδας που είναι λευκό (συνήθως στα λευκά περιθώρια που έχει η σελίδα). Στο Opacity βάλτε 0% ώστε το κείμενο που γράψατε να γίνει διαφανές. Τέλος πατήστε ΟΚ.

ΒΗΜΑ2:
Επιλέξτε Advanced -> Print Production -> Flattener Preview και τσεκάρετε το Convert all text to outlines. Επίσης τσεκάρετε το All pages in document αν θέλετε να εφαρμοστεί σε όλες τις σελίδες του PDF αρχείου. Τέλος πατάτε πρώτα Apply και μετά ΟΚ.

ΒΗΜΑ 3: Αποθηκεύετε το αρχείο με τις αλλαγές που κάνατε.

♦ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΙΟ;

Μας στέλνετε το αρχείο σας και εμείς τυπώνουμε σε συνεργαζόμενη εταιρεία σε ψηφιακό δοκίμιο ( 20 ευρώ Α4). Το δοκίμιο αυτό το βλέπει ο πελάτης σας , το υπογράφει και κατ΄αυτόν τον τρόπο έχουμε όλοι μας διασφαλίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

♦ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Ο πλέον σύνηθης τρόπος είναι το email. Παράλληλα μπορείτε να στείλετε ένα cd μαζί με τις οδηγίες σας μέσω  courrier καθώς και να μας τηλεφωνήσετε. Ολοι οι τρόποι είναι αποδεκτοί. Προτιμότερη είναι η ηλεκτρονική μορφή διότι  την διαχειριζόμαστε πιο εύκολα.

♦ ΚΟΦΡΕ, ΑΝΑΓΛΥΦΑ, ΚΟΠΤΙΚΑ, ΧΡΥΣΟΤΥΠΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ;

Αυτές και πολλές άλλες είναι οι εργασίες που εκτελούμε σε καθημερινή βάση , όπως :

Αριθμήσεις , περφορέ , χαράξεις , πλαστικοποιήσεις , τοπικό UV , θερμοτυπίες , τοποθέτηση σε πριτσίνια , τοποθέτηση κόλλας η ταινίας διπλής όψης σε έντυπα , καθώς και ένα πλήθος από άλλες χειρωνακτικές εργασίες.

♦ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα email η να μας τηλεφωνήσετε αναζητώντας  με τον ΚΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ που σας στείλαμε για το που βρίσκεται η παραγγελία σας. Αντίστοιχα θα σας δώσουμε την απάντηση που ζητάτε.

♦ ΣΕ ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ;

Η καλλίτερη μορφή πρέπει να είναι PDF με προδιαγραφές PREPRESS για ελαχιστοποίηση τυχόν προβλημάτων και λαθών.

♦ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ;

Συμβουλευθείτε τον τιμοκατάλογο μας και πάρτε την απόφαση σας. Ίσως η τιμή μας είναι λίγο υψηλότερη από τον ανταγωνισμό μας αλλά να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε άριστη ποιότητα εκτύπωσης και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα . Δώστε μας μια ευκαιρία να συνεργαστούμε για να σας πείσουμε ότι όλα όσα σας υποσχόμαστε είναι μόνο η πραγματικότητα. Μέχρι και την τιμή μπορούμε από κοινού να ΄΄ μαγειρέψουμε ΄΄ έτσι ώστε να μην χάσετε καμιά δουλειά.

♦ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ στα χρώματα PANTONE ;

ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ στα χρώματα PANTONE που μας ζητήσετε σε σχέση με αυτά που θα τυπώσουμε είναι πρακτικά ελάχιστες . Αυτό οφείλεται στους εξής λόγους:

Α. λόγω των διαφορών που υπάρχουν στις διάφορες σκάλες PANTONE της ελληνικής αγοράς.
Β. στο βάρος του χαρτιού
Γ. στην απόχρωση των διαφόρων χαρτιών – βέλβετ / ιλλουστρασιόν /ειδικά χαρτιά .
Δ. στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την προηγούμενη εκτύπωση.

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Μας στέλνετε προηγούμενη εκτύπωση την οποία ακολουθούμε όσο πιο πιστά μπορούμε. Σε διαφορετική περίπτωση σας συστήνουμε να μας εμπιστευτείτε με κλειστά μάτια , 30 χρόνια εμπειρίας είναι η καλλίτερη εγγύηση για την ικανοποίηση σας.

♦ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ;

Συνεργαζόμαστε με όλους τους χαρτέμπορους της Ελλάδος (ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ , ΠΕΡΡΑΚΗΣ, ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ), και έχουμε την δυνατότητα να τυπώσουμε οποιοδήποτε χαρτί μας ζητήσετε χωρίς κανένα περιορισμό.

♦ ΤΥΠΩΝΕΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ PANTONE;

Bεβαίως και τυπώνουμε οποιοδήποτε έντυπο, κάρτα , φάκελλο , η οτιδήποτε άλλο με χρώματα PANTONE. Διαθέτουμε 30 χρόνια εμπειρίας στην εκτύπωση χρωμάτων PANTONE . Δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε το οποιοδήποτε χρώμα . Το αποτέλεσμα θα είναι απλά άριστο πάλι και πάλι , όσες φορές και αν ζητηθεί το ίδιο χρώμα. Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Στο αρχείο μας υπάρχουν δεκάδες δείγματα για του λόγου το αληθές.

♦ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Το ωράριο εργασίας είναι 8 το πρωί με 6 το απόγευμα.

έλεγχος ποιότητος φωτογραφίας

Δε βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Άν θέλετε να ρωτήσετε κάτι διαφορετικό, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9944471 ή συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα.

Αποστολή Ερώτησηςclear